Da Ma Zoeë stopt vanaf 1 juni 2018.

“Alle gute Dinge kommen zu Ende”. Met deze gedachte hebben we gezamenlijk besloten om per 1 juni 2018 te gaan stoppen met Da Ma Zoeë. 

In 2004 zijn Judith, Anja en Rob begonnen met zang bij de MühltalerMusikanten op de prinsen proclamatie van CV d'nDreumel in de Mérthal in Horst. Dit was voor de MühltalerMusikanten het laatste optreden, maar voor Anja, Judith en Rob het begin voor Da Ma Zoeë. 
Na 10 jaar in deze samenstelling te hebben opgetreden gaven Judith en Anja het stokje in 2014 door aan Sharon en Daniëlle. Vol enthousiasme en met een aantal nieuwe nummers, zijn we er bijna 4 jaar lang met veel plezier en passie tegenaan gegaan.
Nu hebben we na goed beraad en in samenspraak, ervoor gekozen om te stoppen met Da Ma Zoeë. Alle drie zijn we benieuwd wat voor muzikale uitdagingen er nog meer op ons pad komen en staan we ervoor open om hier los van elkaar in verder te gaan. 

We zijn op dit moment nog naar mogelijkheden aan het kijken om een klein afscheidsfeestje te organiseren, meer informatie hierover volgt zodra we concrete plannen hebben.
Voor nu willen wij alvast iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. 
We maken er in ons laatste halfjaar een knallend einde van, zoals je dat gewend bent van Da Ma Zoeë. 

Natuurlijk blijven al geboekte optredens vóór deze datum gewoon staan en nemen we nieuwe boekingen die plaatsvinden voor 1 juni 2018 ook nog gewoon aan, wanneer we op die betreffende datum nog beschikbaar zijn.

Liebe Grüssen,

 Da Ma Zoeë